Kostvejledning

“Du blir’ hvad du spiser.” 

At indtage den rigtige kost har stor betydning for din almene velbefindende i dagligdagen og ikke mindst dit liv på længere sigt. Dette gælder uanset om du er tynd eller tyk. Kostvejledning behøver ikke kun være for personer, der ønsker at tabe sig, men også for folk, der vil tage på, ændre sukkerindtaget til det bedre, ændre kostvaner, have mere energi i hverdagen, lære sin familie at spise mere hensigtsmæssig i forhold til sundhed m.m.

I et personligt kostvejledningsforløb indgår 5X eller 10 X: 

  • 45. min coaching pr. gang på mit kontor i Lemvig 

  • Mål & Målsætning i forhold til kost (Vægttab? Mere energi i hverdagen? Ændre din afhængighed af sukker (kager, slik)?

  • Individuelt planlægning (Måske er du typen, der taber dig bedre ved at faste, tælle kalorier, få daglige sms’er ifht. motivation, fokus på vægt, fedtprocent ved resultater m.m.)

  • Hjemmeopgaver i forhold til kost & liv

  • Logbog

  • Ugentlig støtte & kontakt via sms/email

  • Principper & Metoder til at komme videre på egen hånd med KISS: KEEP IT SIMPLE STUPID

Pris: 5 X = 1795 kr. 10 X = 2500 kr.

Eksempel på pris: 5 X betyder, at du betaler for 5 personlige sessioner med mig for 1795 kr. Disse sessioner behøver ikke nødvendigvis være i rækkefølge, men kan bruges med ugers mellemrum.

For at opnå de ønskede resultater og opretholdelse af motivation, er det bedst at have et møde/session med mig én gang i ugen eller hver 14 dag. Tidspunkt aftales fra gang til gang.

Hvor foregår samtalen?

I sommerhalvåret befinder jeg mig i Danmark, Lemvig, hvor samtalerne forgår på mit kontor. I denne periode kan alle personlige forløb foregå alle hverdage efter kl. 17.00.

I vinterhalvåret befinder jeg mig ofte i Østrig. I denne periode er det muligt at booke forløb over internettet med ugentlig kontakt via mail. 

Betaling sker inden påbegyndelse af session og kan gøres kontakt, via bankoverførsel eller mobilepay. Hvis du bliver forhindret i en samtale, er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer før. Melder du ikke afbud, takseres du for en session.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker mere viden og har spørgsmål til de forskellige forløb.

 

 

Kontaktinfo her!