Sundhedstjek & Opfølgning

Sundhedstjek – Hvad er det? 

Du får en bevidsthed om, hvor du skal arbejde i forhold til din generelle sundhed.

Hvor er der balance, ubalance i dit liv? Du er måske i tvivl, om du spiser rigtig eller forkert, har for meget mavefedt, om det er bedre at fokusere på kost eller motion i forhold til din situation, er usikker omkring hvordan du kan forbedre din almene sundhedstilstand.

Jeg giver dig svar på dine spørgsmål, også i forhold til kost og motion, hvad og hvor det vil være godt for dig og træne m.m. Jeg giver dig kort sagt en spark bagi til at komme videre.  

Dertil medfølger en kropsanalyse – herunder vægt, fedtprocentsmåling med tang og du bliver målt med målebånd. 

Pris: 425 kr / 1time. (30 min. 225 kr. (opfølgning)

Målgruppe: For personer, der har meget selvdiciplin og som evt. vil have opfølgning fra tidligere forløb. Du får resultater og svar på,  hvad du kan gøre på egen hånd.

Hvor foregår samtalen?

I sommerhalvåret befinder jeg mig i Danmark, Lemvig, hvor samtalerne forgår på mit kontor. I denne periode kan alle personlige forløb foregå alle hverdage efter kl. 17.00.
I vinterhalvåret befinder jeg mig ofte i Østrig. I denne periode er det muligt at booke forløb over internettet med ugentlig kontakt via mail.
Betaling sker inden påbegyndelse af session og kan gøres kontakt, via bankoverførsel eller mobilepay.

Hvis du bliver forhindret i en samtale, er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer før. Melder du ikke afbud, takseres du for en session.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker mere viden og har spørgsmål til de forskellige forløb.

Kontaktinfo her!