Galleri

Vejledning til bedre Selvværd & Selvværd!

Selvrefleksion & Aktiv Deltagelse!

Et personligt forløb over Skype/Facetime!

Er du klar til at tage dig sammen ?

Foredrag for Singler & Par

Kostvejledning

"Du blir' hvad du spiser." At indtage den rigtige kost har stor betydning for din almen velbefindende i dagligdagen og ikke mindst dit liv på længere sigt. I et personligt kostvejledningsforløb indgår som udgangspunkt: - Mål & Målsætning i forhold til kost ( Vægttab? Mere energi i hverdagen? Ændre din afhængighed af sukker (kager, slik)? - Kropsanalyse (Vægt, fedtprocent og måling af kroppen i cm) - Individuelt planlægning (Måske er du typen, der taber dig bedre ved at faste, tælle kalorier, få daglige sms'er ifht. motivation) - Principper & Metoder til at komme videre på egen hånd med KIS: KEEP IT SIMPLE

Foredrag om Sundhed, Kost & Motion!

Ladies Night!

Happy LiFe! Weekend-Workshop!

Personlig Coachingforløb !

Foredrag om Sex, Singleliv & Parforhold

Plads til Alle!

Foredrag Kun For Mænd!

Miss Saikkonen - Singleliv Debut bog Skrevet af Anne-Louise S. Jørgensen

Filosofi på mine bootcamps: ”Min overordnede vision på mine bootcamps er er, at deltagerne får et skub i den rigtige retning, i forhold til ønsker, mål & behov, men også at de får metoder til selv at tage ansvar og vedholde de ændringer der skal til, for få et endnu gladere, lettere og sundere liv."

Personlig trænings & livsstilsforløb

Hvor der er vilje, er der vej: "Det tager 4 uger at se kropslige forandringer og få bevidsthed omkring vaner. Det tager 8 uger for familie og venner at forstå. Det tager 12 uger for resten af verden. Keep on going. You can do it!"
View More