OM Anne-Louise

Jeg kommer oprindeligt fra Harboøre, Vestjylland, Danmark, men jeg har boet, arbejdet og studeret i forskellige danske byer og lande, som til sammen har givet mig en del erfaring, oplevelser, idéer og inspiration – i og til livet -men også mod til at efterstræbe et liv, som jeg er tilfreds med at leve – og som giver mig ro, forståelse og mening, selvfølgelig.

Af uddannelser har jeg blandt andet en bachelor i Idræt og Sundhed  fra Syddansk Universitet og en Kandidat i Idræt fra Københavns Universitet. Ved siden af mine studier har jeg altid arbejdet, ofte i turist – og fitnessbranchen, og taget kurser/ alternative uddannelser ved siden af. B.l.a en fitness – og sportsmassøruddannelse samt en sexologuddannelse hos Joan Ørting. 

Desuden er jeg uddannet skiinstruktør på højeste nationale nivau og snart på højeste internationale niveau (er pt. i gang med uddannelsen: staatlich geprüfter Skilehrerin, Österreich). 

Om vinteren opholder jeg mig i Østrig, St. Anton am Arlberg. I sommerhalvåret i Danmark, Lemvig. Jeg har skabt en base i 2 lande, der fungerer godt for mig. Se også min anden hjemmeside: www.freeridegirl.com