Sexolog Samtale

Hvorfor gå til sexolog?

Der kan være mange grunde til at opsøge en sexolog. Uanset om du er single eller i parforhold, kan der være emner eller problemer, der er svære at tale med dine nærmeste venner, familier og partnere om.

Måske er personerne involveret eller måske har de en forudfattet mening om, hvad, hvem og hvordan du er.

Jeg ser din situation med øjne udefra og dømmer dig ikke.

Til en samtale med mig, kan du fortælle frit og åben om alt, hvad der går dig på, og jeg lytter og hjælper dig med at du kommer videre i en positiv udvikling.  

Jeg har efterhånden hørt meget. Jeg er nem at snakke med, og jeg har tavshedspligt. 

Hvem opsøger en sexolog?

ALLE kan opsøge en sexolog, det er dog ikke alle, der tør gøre noget ved det. Efter min mening er det “modige mennesker” og personer som er nysgerrig på verden, som vil udvikles og gøre noget ved sit problem.  Det skal være personer, der er villige til at arbejde med sig selv og tage ansvar for sit liv, også i relation til en eventuel partner. Ellers er det spild af tid og penge. Jeg siger altid, at den der har følelsen, har lorten. Det er bedre at få løst et problem, fremfor at den sidder i dig i for lang tid. Det dræner…

 

Hvilke emner kan jeg hjælpe med?

De emner, der typisk kan berøres ved en samtale hos mig favner bredt. Såfremt et emne ikke passer ind til mit videns – og kompetencefelt henviser jeg til andre specialister indenfor specifikke emne. Eksempler på emner jeg kan hjælpe med:

  • Dating – hvor, hvad, hvordan ?
  • Hvordan finder jeg den rette kæreste?
  • seksuelle problemer – rejsningsproblemer, for tidlig eller sen sædafgang, manglende sexlyst, manglende orgasme, seksuel kommunikation med partner
  • kærestesorg – hvordan kommer jeg videre? 
  • utroskab & jalousi
  • selvværdsproblemer
  • forvirring omkring din rolle i parforholdet / din date / ham /hende, du ser i øjeblikket
  • Kommunikation mellem mand & kvinde – bliv bedre til at forstå hinanden
  • mærk & føl dig selv bedre
  • Sexlyst

Hvor foregår samtalen med mig?

I sommerhalvåret befinder jeg mig i Danmark, Lemvig, hvor samtalerne forgår på mit kontor. Indimellem er jeg i København, og vi kan planlægge, således samtalen kan foregå dér. I vinterhalvåret befinder jeg mig ofte i Østrig, men dette skal ikke male fanden på væggen. Det er altid muligt at have Skype & Facetime/telefonsamtale med mig hele året.

Alle sessioner skal ligge efter kl 17.00 – alle ugens dage.

Hvad koster en samtale hos mig?

En Skypesamtale koster 750 Kr. En session varer 1 time. Betaling sker inden påbegyndelse af session og kan gøres  over mobilepay eller bankoverførsel. 

En personlig samtale koster 1050 kr. En session varer 1 time. Betaling sker inden påbegyndelse af session og kan gøres over mobilypay, kontant eller bankoverførsel. 

Hvis du bliver forhindret i at møde op, er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer før. Melder du ikke afbud, takseres du for en session. 

 

cropped-DSC06021-Edit-e1443791986463.jpg

Kontakt mig

I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I vil bestille en tid eller har spørgsmål. 

Kontaktinfo her!